Menu

Uitgelicht:

Avond van de toekomst 22 mei vanaf 19.15 uur

Loes Meijer (Buurtverbinders Maasburen)
11 mei 2018

SAVE THE DATE: AVOND VAN DE TOEKOMST 22 MEI 2018 

Mede gezien het succes van de Avond van de Toekomst in april vorig jaar, houden wij ook dit jaar weer een Avond van de Toekomst. Dit jaar is de avond op 22 mei a.s. Wij ontvangen u dan graag vanaf 19.15 uur in het gemeenschapshuis te Mook.

Na de inloop met een kopje koffie of thee, heet burgemeester Gradisen u van harte welkom en starten wij met het programma om 19.30 uur.

Ook dit jaar is het weer een programma met veel variatie en op drie verschillende locaties. U kunt op deze avond o.a. een presentatie verwachten van de burgemeester en de nieuw benoemde wethouders. Verder krijgt u uitleg over een aantal interessante projecten waar de gemeente op dit moment mee bezig is, zal het Gilde van Kiste Trui zich aan u presenteren en u trakteren op een lekkernij en zullen ook de dorpsraden aanwezig zijn om u te laten zien waar zij voor staan. Er wordt ook gezorgd voor een muzikale noot, een humoristische component en een drankje na a? oop.

Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 15 mei via tao@mookenmiddelaar.nl , of telefonisch ( 024)  696 91 11. Wij hopen u te mogen begroeten op 22 mei!


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »