Menu

Uitgelicht:

7e Meet & Eat Molenhoek; de tafel is gedekt!

Erik Dracht (Meet & Eat Molenhoek)
14 mei 2018

7e Meet & Eat in Molenhoek.

Samen eten met dorpsgenoten op verschillende adressen, waaronder in je eigen huis! Gewone gerechten én specialiteiten van de enthousiaste thuis-kok. In de afgelopen jaren is gebleken dat mensen het leuk vinden om voor een gezelschap van 6 mensen te koken, en ze tegelijkertijd beter te leren kennen.

Tijdens Meet & Eat eet je elke gang van het diner op een andere locatie bij én met andere mensen uit Molenhoek. Je krijgt zelf ook één gang toegewezen die je voor een paar dorpsgenoten mag maken. Je bepaalt zelf wat je maakt en je hoeft niet ingewikkeld te doen. Gewoon je eigen succesrecept of die heerlijke pastasalade van vroeger, alles kan. Aan het eind van elke gang zie je pas waar in het dorp je het volgende deel van de maaltijd gaat eten. “Als we de deur uitstappen is het fantastisch om te zien dat ook andere Molenhoekers in tweetallen met blijde gezichten op de fiets stappen onderweg naar een nog onbekend adres. Wat een heerlijke avond. Wat een fijne en enthousiaste mensen. We zien uit naar de volgende Meet & Eat!”, aldus een deelnemer van een vorige editie.

Aanvang en afsluiting van de avond vinden plaats in het Meet & Eat café-voor-één-avond: het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) in het winkelcentrum aan de Prinsenweg. Een unieke manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met mensen uit jouw dorp. Dit evenement is niet meer weg te denken uit de activiteitenkalender van Molenhoek!

Doe mee aan deze editie van Meet & Eat Molenhoek op zaterdag 2 juni! Schrijf je in uiterlijk 20 mei 2018 via de site. Inschrijven kan als duo in elke samenstelling, en vanaf 18 jaar.

i: http://www.meeteatmolenhoek.nl/  , https://www.facebook.com/MeetEatMolenhoek

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »