Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Groepen en organisaties

Zumba Gold, bewegen met plezier op swingende Latijns-Amerikaanse muziek vol unieke en exotische danspassen.
Wij onderscheiden onszelf van andere drumbands door het element show aan onze optredens toe te voegen. Wij maken graag slagwerkmuziek van over de hele wereld; van Japan tot Zuid-Amerika, van Duitsland tot Afrika. Wil je meer te weten komen over onze vereniging, maak dan een keuze uit het menu hierboven. Wij hopen dat deze site je de informatie biedt die je zoekt. En wellicht mogen we jou een dezer dagen bij ons op de repetitie verwelkomen!
Harmonieorkest en opleidingsorkest. Tevens kunt u via de harmonie muziekles nemen
De Algemene Hulpdienst Mook | Molenhoek | Middelaar is een vrijwilligersorganisatie die sinds 1987 eenvoudige hulp biedt aan alle inwoners - jong en oud - in onze gemeente indien zij hierin niet zelf kunnen voorzien. De hulp is gratis met uitzondering van autovervoer (kleine vergoeding). Gebruik voor uw hulpvraag de hulppas Voor uitgebreidere informatie klik hiernaast op ahdmmm.nl

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.