Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
08-07-2018
Overig
Gezocht enthousiastelingen / vrijwilligers die het initiatief 'Energiecafé Molenhoek', met steun, in de andere kernen willen en gaan oppakken.
06-07-2018
Tuinieren
Animo heeft helpende handen nodig bij de schooltuin op volkstuincomplex Middelwaert
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
09-05-2018
Spullen
Gooi alsjeblieft niet de (oude of nieuwe) gouden gids bij het oud papier. De Looierij in Cuijk (voorheen 't Winkeltje in de Koppel) wil ze graag hebben voor papier mach?. Je mag ze brengen bij Bernadette van Noort, Dorpsstraat 4 in Middelaar. Alvast bedankt.
23-04-2018
Overig
Wil jij namens de gemeente Mook en Middelaar meedoen aan het Spel zonder Grenzen op woensdag 23 mei 2018 van 13:00uur tot 17:30 uur?
21-04-2018
Hulp
Vijf (Arthur Hofstad, Maarten Meulbroek, Erik Dracht, Mariëtte Kranendonk en Peter-Jan Mol) nog altijd zeer enthousiaste Makkie-organisatoren zijn op zoek naar versterking! Heb jij hart voor Molenhoek, draag jij de hardloop- en wandelsport een warm hart toe, werk je graag en met name in september/oktober hard samen in een gezellig clubje en ligt jouw hart ook nog eens bij het mooi(er) maken van onze website (www.molenhoeksmakkie.nl) en/of social media communicatie? Dan zijn wij hard op zoek naar JOU! Ook met tips zijn wij geholpen! Reacties graag naar: info@molenhoeksmakkie.nl of direct naar een van de organisatoren.
12-04-2018
Overig
Stichting Kinderhulp Bosnië, vraagt mensen om, als het enigszins mogelijk is, zich beschikbaar te stellen als gastgezin.
21-03-2018
Overig
Wil jij een handje helpen tijdens de Middelaardag?
20-03-2018
Hulp
Maakt u morgen ook gebruik van uw kiesrecht? www.kieslee.nl LIJST 3!
28-12-2017
Spullen
Ik zoek iemand die plezier heeft in wandelen, van honden houdt en het leuk zou vinden een paar keer per week 's ochtends (maandag t/m donderdag) met een hondje te wandelen.
19-12-2017
Hulp
Wie heeft er tijd en zin om mee te helpen met de organisatie van het Energiecafé Molenhoek? We zijn op zoek naar enthousiaste mensen met interesse in duurzaamheid en energie. Voor meer details: zie facebook.com/energiecafemolenhoek en (binnenkort) energiecafemolenhoek.nl
17-12-2017
Overig
Wil jij je creativiteit delen met Molenhoek?
12-11-2017
Hulp
Muziekschool Fantasia vraagt een vrijwilliger die de website en facebook kan bijhouden voor de muziekschool in Molenhoek
20-10-2017
Hulp
Voor de bewoners van Samen Thuis ben ik op zoek naar vrijwilligers.
06-10-2017
Hulp
Vrijwilligers gezocht voor de Dorpsraad Molenhoek in Lees en Ontmoetingspunt
23-08-2017
Hulp
(Laten we) Welzijn Bent u, ben jij de vrijwilliger die een verschil kan maken? Zelfstandig leven in je eigen vertrouwde omgeving, onderdeel zijn van de samenleving, we willen het allemaal en de overheid stimuleert het. Toch is dat niet altijd simpel, want; je lijf werkt niet (meer) mee, het contact met anderen vermindert, mensen om je heen vallen weg, je raakt geïsoleerd. Proteion Welzijn zet vrijwilligers in voor ondersteuning in de thuissituatie van mensen die chronisch ziek, hulpbehoevend of dementerend zijn, of een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben. De inzet van de vrijwilliger kan ook de evt. mantelzorger ondersteunen/ ontlasten. De ondersteuning gebeurt op een vaste basis, bijvoorbeeld 1 x per week en gedurende langere tijd. Samen een kopje thee of koffie drinken, wat praten, een eindje wandelen of fietsen, samen een boodschapje doen, het lijkt niet bijzonder, maar het maakt een wereld van verschil! Laat het ons weten, als u degene bent die dat steuntje in de rug kunt gebruiken. En bent u, ben jij de vrijwilliger die dat verschil kan maken? Heb je af en toe een uurtje over om dat luisterend oor te zijn? Neem gerust contact met ons op: Riky Mokkink, mobiel: 0627656345, of Diny Rohrbach, mobiel: 0629560236 Email: welzijn@proteion.nl Website: www.proteion.nl
Pagina's (1): 1