Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Sinds 1 oktober ben ik gestart als franchise ondernemer. Ik ben eigenaar van ZorgMies regio Rijk van Nijmegen.
ZorgMies biedt mantelzorgondersteuning in de breedste zin van t woord.
Veel mensen van jong tot oud hebben een hulpvraag. Natuurlijk doen velen een beroep op hun naasten familieleden, buren, vrienden of dorpsgenoten. Maar dit is niet altijd toereikend en ook niet altijd prettig om te vragen. Je wilt tenslotte ook de leuke dingen samen delen en niet alleen maar te hoeven zorgen voor elkaar.
ZorgMies kan hierin ondersteuning bieden. Samen met de hulpvrager gaan we op zoek naar een lieve ZorgMies. Als beide partijen een klik hebben hebben we een match! De ZorgMies kan ondersteunen bij bijvoorbeeld boodschappen doen,gezelschap, eten koken, hulp in de huishouding, administratie bijhouden, wandelen, etc etc.
Kent u iemand, heeft u zelf een vraag of wil je als ZorgMies aan de slag. Ik hoor t graag en kom graag op de koffie of thee om te horen wat de wensen zijn. Want wat is er nu mooier als mensen blij maken met elkaar!! Iedereen verdient t om een fijne dag te hebben.
Like mijn facebook pagina ZorgMies Nederland Regio Rijk van Nijmegen en neem een kijkje op de site www.zorgmies.nl
Delen is lief want hoe meer mensen me kunnen vinden des te meer mensen hebben er een nog fijnere dag.
Contact
Veerstraat 2, Middelaar
6587AA
0614908549

Berichten

Producten & Diensten

Deelnemers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.