Details

Zondag 24 maart 2019 van 20:00 tot 22:15 uur
Afgelopen

Het SPOKEN SAXOPHONE QUARTET bestaat uit Stephanie Francke (alt / sopraan), Wietse Voermans (alt), Matthias van den Brande (tenor) en Ruben Verbruggen (bariton).

Saxofoonkwartet Spoken brengt een fris en modern repertoire waarbij het geluid en de verschillende mogelijkheden van de saxofoon mooi tot zijn recht komen. De vier saxofonisten schrijven en arrangeren zelf hun muziek, met respect voor de rijke jazzgeschiedenis, maar evengoed beïnvloed door klassieke en hedendaagse muziek. De muziek van deze band is niet binnen één stijl of genre te vatten, Spoken schept zijn eigen klank: avontuurlijk, filmisch en spokig, maar toegankelijk voor vele oren en speciaal voor het concert in de Kerk van Mook zal Spoken een aantal arrangementen schrijven van klassieke componisten!

Het programma wordt nog nader ingevuld, maar is begin maart bekend en wordt dan vermeld op o.a. www.kamermuziekmookenmiddelaar.nl.

Plaats: Kerk H. Antonius Abt – Kerkstraat 1, 6585 AT Mook

Aanvang: 20:00 uur (kerk open vanaf 19:30 uur)

Kosten: € 17,- p.p. inclusief servicekosten en consumptie indien online besteld; € 18,- in de kerk voorafgaand aan concert. Ben je nog geen 18 jaar, dan kun je in de kerk een kaartje kopen voor € 9,00. Kaartje kopen klik hier.

Een voorproefje? Klik hier.


Over de organisator

Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar
De Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar organiseert kamermuziekconcerten in de kerk van Mook met jonge, professionele, veel belovende,...... Lees meer