Details

Woensdag 23 januari 2019 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Heumensebaan 2
Molenhoek, Nederland

Maak kennis met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer.

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Woensdagmiddag 23 januari is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer en ook zal de nieuwe boswachter Twan Teunissen aansluiten.

Twan is boswachter van de de Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Kom kennis maken met deze kersverse boswachter van Staatsbosbeheer. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 23 januari tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

Over de organisator

Natuurmonumenten Rijk van Nijmegen
Welkom bij Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen. Wij hebben diverse natuurgebieden voor onze leden in eigendom en beheer. Heumensoor...... Lees meer