Menu
Terug

Activiteit:

Verkiezingsdebat (politieke partijen)

Geplaatst door: Sjaak Hendriks (Dorpsraad Middelaar en Plasmolen)
Begint op: woensdag, 14 maart 2018 om 19:30
Eindigt op: woensdag, 14 maart 2018 om 22:30
Locatie: MFC De Koppel, Dorpsstraat 45, 6587AV Middelaar

De dorpsraad organiseert een verkiezingsdebat waar alle lijsttrekkers aan deel zullen nemen. De avond staat onder leiding van Jan Cremers.  

De verkiezingen naderen en derhalve een drukke tijd voor de politieke partijen in onze gemeente. Vanuit de dorpsraad Middelaar en Plasmolen nodigen we de lijsttrekkers van de verschillende partijen uit voor een verkiezingsdebat op woensdag 14 maart 2018 in MFC De Koppel. Op die avond kunnen zij de bewoners kennis laten maken met de ambities van uw partijen. 

Het programma zal er mogelijk als volgt uit komen te zien: 

20.00 uur:  Opening door de voorzitter van de Dorpsraad met een korte uitleg naar de aanwezigen, tevens een moment om de presentator van het verkiezingsdebat te introduceren.  

20.10 uur:  bespreking van een aantal thema's die aan alle partijen ter reactie worden  voorgelegd. Deze thema's zullen nog vastgesteld worden, maar te denken valt o.a. aan: 

Masterplan Plasmolen, MM2030, Toekomstvisie Mook en Middelaar (speerpunten voor de aankomende jaren), herindeling, kleine kernen, problematiek MFC de Koppel, toezicht en handhaving, burgerparticipatie, etc. Mocht u als bewoners nog thema’s in willen brengen, laat u dat dan via idop@outlook.com  aan ons weten.  

21.15 uur: Pauze waarin een kleine werkgroep vragen uit de zaal (die men pas in het eerste deel van de avond schriftelijk kan aanreiken) zal rubriceren. Op deze wijze willen we doublures voorkomen en een snelle vraagstelling met algemeen karakter bewerkstelligen. 

21.30 uur: Vragen vanuit de zaal, gesteld door onze presentator. 

22.15 uur: Einde en gelegenheid om nog even informeel na te babbelen. Zo wel voor als na de pauze zal de presentator trachten om een onderlinge discussie tussen partijen uit te lokken. Het moet namelijk voor onze inwoners helder worden welke concrete zaken partijen voor ogen hebben, welke zaken zij uitdrukkelijk willen realiseren in de toekomstige coalitie. 

Bekijk alle activiteiten in de buurt »