Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Nieuws:

Middelaardag 2018, middelaarse jongeren aan zet!

Wilma Lamers, (Buurtverbinders Maasburen)
20 juni 2018

De avond tevoren waren een zevental jongeren die deze dag organiseerden al present om alles voor te bereiden. Voor De Koppel stond een grote feesttent waarin ze een kort nachtje doorbrachten. Jongerenwerker Jasper wekte hen om 9 uur met een ontbijtje en toen was het werken geblazen om alles klaar te zetten. 

Vanaf 12 uur stond alles klaar en kon de Middelaardag geopend worden door niemand minder dan onze eigen Willem Gradisen die samen met zijn Elly naar Middelaar gekomen was om dit spektakel met eigen ogen te aanschouwen.

Er stond een geweldig mooie opblaasbare stormbaan in het piratenthema voor de grote kinderen, een springkussen voor de kleintjes, veel spelletjes en gezellige kraampjes langs de weg rond De Koppel. Het zag er heel fleurig en gezellig uit. De zon hielp mee. 


Oma's snoepkraam met echt ouderwets snoep van Lia Leijen was een absolute topper op de Middelaardag 2018.

Van 18.00 tot 21.00 uur was er een coladisco voor midden- en bovenbouw van de basisscholen (Middelaar en Milsbeek) waar de jeugd heeft genoten met muziek van Difrence Music.


In de feesttent  werd het feest tot in de late uurtjes voortgezet en ook deze nacht bleef de organisatie weer slapen in de tent. De organisatie kan terugkijken op een goed georganiseerde en geslaagde dag.Reacties

Lee 20 juni 2018
Ook ik kon er vanwege andere verplichtingen niet bij zijn. Is de datum van volgend jaar al bekend zodat ik deze al(vast) vast kan leggen. Goed georganiseerd zo te lezen en ook van horen zeggen.
Petra 20 juni 2018
Jammer dat ik er dit jaar niet bij kon zijn. Volgend jaar weer jongeren van Middelaar en Jasper natuurlijk.