MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Lijkt het je leuk om als energiecoach dorpsgenoten te helpen?

5 februari 2020

  • Hulpvraag, 4 uur per week
  • Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
  • Nog 39 dagen om te reageren
  • Thema: Bewonersinitiatieven, Natuur, Milieu en Dieren, Onderwijs, educatie, voorlichting

Achtergrond

Het Energiecafé Mook en Middelaar start binnenkort een groot project naar aanleiding van een landelijke subsidieregeling (Regeling Reductie Energiegebruik). De doelstelling is energiebesparing door kleine, maar effectieve maatregelen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrip, LED-lampen, etc.

We kiezen voor een wijkgerichte aanpak, waarbij energiecoaches en straatambassadeurs een grote rol spelen. Wij zijn op zoek naar bewoners, die praktisch zijn ingesteld en affiniteit hebben met duurzaamheid.

Wat bieden we?

Je krijgt gratis een korte opleiding (3 dagen) voor energiecoach. Daarbij leer je alles over energiebesparing en communicatie. Je maakt deel uit van een enthousiast team van mede-bewoners. Je ontmoet nieuwe gezichten en vergroot je sociale netwerk. Daarnaast is er een kleine vergoeding op uurbasis.

Wat vragen we?

We vragen ongeveer 4 uur inzet per week. De precieze activiteiten worden in onderling overleg bepaald, maar bestaat veelal uit het thuis bezoeken van bewoners en deze adviseren en helpen met eenvoudige energiebesparende maatregelen.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar . We nemen dan contact met je op.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.