MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Energiecafé isolatieactie 2019-2020

13 november 2019


Het Energiecafé Mook en Middelaar start per 1 november 2019 een nieuwe isolatieactie i.v.m. de nieuwe landelijke regeling Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), die per 15 augustus 2019 weer wordt opengesteld.

Met HR++ of triple glas woon je comfortabeler: je hebt geen tocht en kou bij de ramen en geen condensvorming. Ook spouwmuur/dak/vloerisolatie is een prima eerste besparingsmaatregel. Het houdt in de herfst en winter de warmte binnen en ’s zomers de warmte buiten. Het levert je ook nog een lagere gasrekening op! En je helpt het klimaat, want je veroorzaakt minder CO2-uitstoot.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we al wat voorwerk gedaan. In samenwerking met Duurzaam Hees (Nijmegen) en een onafhankelijk adviseur (Nibag) hebben we offertes van leveranciers voor isolatieglas en kozijnen (hout en kunststof) vergeleken. 

Na een zorgvuldig selectieproces hebben Energiecafé Molenhoek en Duurzaam Hees gezamenlijk de leverancier RoRi (Molenhoek) gekozen voor kunststof/houten kozijnen en HR++/triple glas en de leverancier Duits Isolatie (Nijmegen) voor spouwmuur-, dak- en vloerisolatie.

Voor deelnemers aan deze actie heeft het Energiecafé speciale actiekorting bedongen. Als je twee isolatiemaatregelen neemt kun je bovendien gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), dit maakt isoleren extra aantrekkelijk. Loket Duurzaam Wonen Plus geeft persoonlijk advies over de provinciale stimuleringslening Duurzaam Thuis en subsidiemogelijkheden.

Beide acties lopen tot 1 mei 2020. Zie onze actiepagina voor meer informatie.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.