Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2017 2016 2015
Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Vrijdag 6 oktober 2017 vond in “De Wieken” in Molenhoek de jaarlijkse “Dag van de Ouderen” plaats. Speciaal voor alle ouderen uit de Gemeente Mook en Middelaar. Ontvangst om 10:00 uur door Burgemeester Willem Gradisen en zijn echtgenote Elly. In de ochtend lezingen door de dames Judith van den Berg en Gerja van Hunen resp. over bewegen en voeding. Na de lunch werden door mij een aantal films gedraaid met als thema "De natuur in Mook en Middelaar”. De filmvertoning werd onderbroken door een presentatie van Tanja van Sambeek. Tanja is regievertegenwoordiging van de stichting “Vier het Leven”. De dag werd afgesloten door een loterij.
Een boottocht over het Mooks kanaal en de Mookerplas.
Impressie van een dorpje aan de Maas, compleet verwoest in de 2e wereldoorlog
27e skelterrace Don Bosco 10-06-2017 in Mook
Vluchtvideo boven de mookerplas
Een samenvatting van de kampioenswedstrijd van 28 mei tegen de Horst in de overgangsklasse.
Op Woensdag 31 mei 2017 bracht Burgemeester Willem Gradisen een bezoek aan de schooltuintjes van groep 5/6 en 6 van Basisschool de Grote Lier in Molenhoek. Deze schooltuintjes, zo'n 200 m2, liggen op het volkstuincomplex in Mook. De kinderen hadden een varia aan vragen aan, in hun ogen, hoog bezoek. En....... de Burgemeester keek de ogen uit en zijn smaakpupillen draaiden overuren.
Dit jaar is het veertig jaar geleden dat het houten Parachiehuis van Molenhoek verruild werd voor een splinternieuw gemeenschapshuis. Dit feit werd, door Molenhoekers, in het weekend van 20 en 21 mei gevierd voor en en met alle Molenhoekers. Het beheerdersechtpaar Leo en Ina Peters werden, verdient, in het zonnetje gezet. Leo is 40 jaar en Ina is 25 jaar betrokken bij De Wieken. Dit, ca 15 minuten durend filmpje, is een compilatie van dit feestweekend.
Ook in 2017 huurt Basisschool "De Grote Lier” weer twee tuintjes op het Volkstuincomplex “Middelwaert”. Twee stukjes tuin, een van 50 en een van 200 m2. De groepen 5/6 en 6 zullen het seizoen van 2017 de schooltuin bevolken. Het begin is er. Er is gespit, gezaaid en geplant. Ook het kweekkasje wordt intensief gebruikt. Deze intro laat daarvan alvast een stukje zien.
Vrijdag, 24 maart 2017. Op het terein waar vroeger bloemenkweker Peter Mom was gevestigd bouwt Adrie Spanjaards in samenwerking met Bouw Combinatie Gommers uit Wijchen twee prachtige appartementencomplexen. Deze twee complexen dragen de namen Zadelsprinkhaan en Torenvalk. De eerste zes appartementen in de Zadelsprinkhaan, bouwtijd circa een jaar, werden vrijdag 24 maart 2017, tijdens een open huis, opgeleverd. De eerste bewoners ontvingen tevens de sleutels van hun nieuwe appartement.
Pagina's (2): 1 2 Volgende