Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
We zijn alweer toe aan de zesde vlog over de onderzoeken die Natuurmonumenten in het Jachtslot op Landgoed de Mookerheide heeft uitgevoerd. In deze vlog vertelt boswachter Ellen je over het plafond en panelen net onder het plafond in de hal. Wil je alle vlogs terug kijken klik dan op https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/mookerheide/nieuws/landgoed-jachtslot-de-mookerheide-in-ontwikkeling
Het Jachtslot op Landgoed de Mookerheide staat al een tijdje leeg. Natuurmonumenten wil als eigenaar graag het gehele landgoed opknappen. Daar is het jachtslot een onderdeel van. Uiteraard is er eerst gedegen onderzoek voor nodig voor je aan restauratie kunt beginnen. De afgelopen maanden zijn er diverse onderzoeken geweest. In een reeks vlogs neemt boswachter Ellen Luijks je mee in de onderzoeken. In deze vierde vlog vertelt ze over het historisch kleurenonderzoek van de buitengevel.
Het Jachtslot op Landgoed de Mookerheide staat al een tijdje leeg. Natuurmonumenten wil als eigenaar graag het gehele landgoed opknappen. Daar is het jachtslot een onderdeel van. Uiteraard is er eerst gedegen onderzoek voor nodig voor je aan restauratie kunt beginnen. De afgelopen maanden zijn er diverse onderzoeken geweest. In een reeks vlogs neemt boswachter Ellen Luijks je mee in de onderzoeken. Om de twee weken zal er een nieuwe vlog te zien zijn. In deze derde vlog vertelt ze over het historisch kleurenonderzoek in de raamkozijnen.
Het Jachtslot op Landgoed de Mookerheide staat al een tijdje leeg. Natuurmonumenten wil als eigenaar graag het gehele landgoed opknappen. Daar is het jachtslot een onderdeel van. Uiteraard is er eerst gedegen onderzoek voor nodig voor je aan restauratie kunt beginnen. De afgelopen maanden zijn er diverse onderzoeken geweest. In een reeks vlogs neemt boswachter Ellen Luijks je mee in de onderzoeken. In deze tweede vlog vertelt ze over de ramen in de hal.
Het is weer tijd voor een nieuwe vlog over de onderzoeken in het jachslot de Mookerheide. Deze keer heb ik het over de doeken van textiel die aan de muur hangen in het hal. Weet je ergens nog foto's van de originele wanden dan kun je me altijd mailen naar rijkvannijmegen@natuurmonumenten.nl.
Het Jachtslot op Landgoed de Mookerheide staat al een tijdje leeg. Natuurmonumenten wil als eigenaar graag het gehele landgoed opknappen. Daar is het jachtslot een onderdeel van. Uiteraard is er eerst gedegen onderzoek voor nodig voor je aan restauratie kunt beginnen. De afgelopen maanden zijn er diverse onderzoeken geweest. In een reeks vlogs neemt boswachter Ellen Luijks je mee in de onderzoeken. Er zal geregeld een nieuwe vlog te zien zijn. In deze eerste vlog vertelt Ellen over de glas-in-lood-ramen van het jachtslot. Op de website van Natuurmonumenten tref je alle informatie aan over de ontwikkelingen op het landgoed. Je kunt ook lid worden van onze facebookgroep https://www.facebook.com/landgoeddemookerheide/. Dan zie je al eerste het laatste nieuws
Pagina's (1): 1