MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Verzin een naam voor de fietsbrug(bericht van de gemeente)

Weet jij een mooie naam voor de fietsbrug tussen Cuijk en Mook? Stuur dan een e-mail naar . Wordt jouw naam gekozen? Eeuwige roem! Bovendien mag je bij de opening van de brug zijn en krijg je een leuke verrassing.  

Gemakkelijk van Cuijk naar Nijmegen en andersom fietsen! Daarvoor wordt een snelle fietsroute aangelegd. Daarbij hoort ook een fietsbrug over de Maas tussen Cuijk en Mook. Deze brug is in september klaar. De snelfietsroute heeft al een naam: MaasWaalpad. Maar de brug zelf heeft nog geen naam. 

Een nieuwe brug verdient een naam, zo vinden de gemeenten Cuijk en Mook en Middelaar. Beide gemeenten roepen iedereen op om een mooie, leuke, originele naam voor de brug te bedenken. Alle ideeën zijn welkom. Verzin je meerdere namen? Dat mag! We horen het graag. 

Hoe? 

Dien je naam in via het speciale e-mailadres: . Doe dat vóór 10 maart 2020.  Vermeld ook je naam, adres en telefoonnummer (overdag te bereiken). Na sluiting van de inzendtermijn buigt een speciale jury zich over de ingediende namen. Deze jury bestaat uit drie personen: Abe Veenstra, landschapsarchitect, Gerard Stoffels, wethouder gemeente Cuijk en Geertjan Wienhoven, wethouder gemeente Mook en Middelaar. Bij de officiële opening van de fietsroute en -brug, september 2020, wordt de winnende naam onthuld. Jij bent dan van harte welkom.

Heb je vragen? Ook vragen kun je stellen via het e-mailadres


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.