Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

vervolg energiecoöperatie en postcoderoosprojectZonnevlam, Zon, Uitbarsting, EnergieSave the date: tweede bijeenkomst oprichting lokale energiecoöperatie en ontwikkelen postcoderoosproject

Op maandag 25 maart a.s. vindt de tweede bijeenkomst plaats over de oprichting van een lokale energiecoöperatie en het ontwikkelen van een postcoderoosproject. De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie is de gemeentewerf, Veldweg 3 in Mook. U bent van harte welkom!

Doel is om zowel tijdens als na de avond stappen te zetten richting de oprichting van een energiecoöperatie en het ontwikkelen van een postcoderoosproject. Deze tweede bijeenkomst zal dan ook interactief zijn.

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar gemeente@mookenmiddelaar.nl. Wanneer u uzelf aanmeldt, ontvangt u voorafgaand aan de informatieavond het programma. Wij hopen u te zien op maandag 25 maart!