Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging Climate Chase Game

doe mee op 28 november

In 2030 moet de uitstoot van CO2 met 49% verminderd zijn. Om de reductie te behalen is het doel vanaf 2050 geen gebruik meer te maken van fossiele brandstoffen. Hoe gaan we dat oplossen? Wij nodigen u uit voor een workshop met als doel om inzicht te krijgen in de impact van de energietransitie waarin Nederland zich nu bevindt.

 Regionale Energie Strategie
 Gemeenten gaan in regionaal verband  een plan opstellen, de Regionale Energiestrategie (RES), om deze doelstelling te behalen. De gemeente Mook en Middelaar neemt voor de RES deel in de regio noord- en midden Limburg. Binnen deze RES ligt een grote opgave voor de opwek van duurzame energie. Welke bijdrage leveren wij als gemeente? Welke ruimtelijke impact heeft de energietransitie? Hoe kunnen we in ons gebied naar mogelijke oplossingen zoeken? Hoe kunnen we de opgave in en met onze samenleving vormgeven?  

 Uw mening telt!
 Als gemeente moeten we hierin keuzes maken. Daarom willen we dat u, als inwoner, stakeholder, betrokkene met ons meedenkt in het maken van logische keuzes. Wat vindt u belangrijk?

 Climate Chase Game
 De gemeente Mook en Middelaar organiseert op donderdag 28 november een workshop ‘Climate Chase Game: impact energietransitie’. Met dit spel wordt de impact van de energietransitie zichtbaar.

Door het spel te spelen wordt u zich bewust van de keuzes die we als gemeente moeten maken, hoe u daarin kunt meedenken en hoe u hier invloed op kunt uitoefenen.  Wij nodigen u uit om deel te nemen  aan deze workshop. 

Datum:               donderdag 28 november van 19.45 tot 22.00 uur

Tijd:                    inloop vanaf 19.30 uur, start 19.45 uur
 Locatie:              gemeentehuis Mook en Middelaar, Raadhuisplein 6, Mook

 U kunt zich aanmelden via  .

 Voor andere vragen over duurzaamheid kun u contact met ons opnemen via bovenstaand emailadres.

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.