Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Kies mee en geef uw voorkeur aan voor namen van de twee nieuwe woonvoorzieningen voor ouderen in Hart van Mook.In hartje Mook is ZZG zorggroep in oktober 2018 gestart met de bouw van een woon-zorgcomplex. Dit gebouw gaat bestaan uit twee nieuwe woonvoorzieningen voor ouderen. 24 appartementen zijn beschermd wonen en geschikt voor mensen met dementie. Voor mensen die in beperkte mate zorg nodig hebben, zijn 13 appartementen voor beschut wonen beschikbaar. En één appartement is bestemd voor kortdurend verblijf (tijdelijke opvang met zorg). Het gebouw komt te staan op de hoek van de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat.

Hart van Mook is de naam van het nieuwbouwproject dat bestaat uit het woon-zorgcomplex van ZZG zorggroep en 8 koopwoningen die KlokGroep realiseert. Het woon-zorgcomplex krijgt zowel voor beschermd- als beschut wonen een eigen locatienaam. De namen van deze twee woonlocaties kiezen we graag samen met de inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Samen met diverse betrokkenen hebben we drie voorstellen van twee namen geselecteerd. Ga naar www.zzgzorggroep.nl/kies-mook en geef uw voorkeur door! Stemmen kan tot 22 november 2018.

Meer informatie over wonen voor ouderen in Mook is te vinden op www.zzgzorggroep.nl