Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

In zonnetje bij 100ste zonnepaneelVanmiddag in Molenhoek bij de fam. Schouten thuis aandacht mogen besteden aan 100ste installatie van zonnepanelen. Initiatief van de Kerngroep Energiecafé. De Werkgroep Zonnepanelen is gestart in februari 2018. Inmiddels zijn er 121 installaties met zonnepanelen geplaatst!  Een geweldige prestatie. Veel werk is verricht door Frans Keuten, die daarvoor speciaal in het zonnetje is gezet. Verder uiteraard dank ook aan de andere werkgroepleden Richard Akkerman, Bert Draaisma, Cas Knook, Paul Meindersma, Johan Verdurmen en Barny Versteegen.

Deel dit bericht!

Reacties

Cas Knook
15 maart 2019

Helaas gemist!
Er is dan ook van alles gaande in onze mooie gemeente van WABP (buurtpreventie), dit EnergieCafé (deze zonnepanelen (cooperatie?), maar ook isolatie en warmtepomp acties), Glasvezel (ambassadeur), Dorpsraad (LOP-kiosk verzorging), dit maasburen.nl dorpsplein (buurtverbinder) en GL8-media (zoekt nog vrijwilligers voor TV ambitie). Maar ik kom (als techneut / programmeur) graag in contact met u ;).