MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Verwijderde gebruiker
11 september 2019

Het winkelcentrum Molenhoek.

  • 2 reacties

Het winkelcentrum Molenhoek

Onderstaande suggestie werd gedaan door een dorpsbewoner. Naam en adres is bij de redactie bekend. 

De redactie  is erg benieuwd naar andere suggesties van dorpsbewoners.!!!

Het winkelcentrum lijkt op sterven na dood. In  de ruime regio weten we geen troostelozer winkelcentrum te vinden. 

Pak ‘t winkelcentrum rigoureus aan voor ’t te laat is en de slopershamer komt. Alle auto’s weg van ’t pleintje, geen parkeer gelegenheid meer, behalve misschien 2 voor gehandicapten. Doorbreek de steenwoestijn en zet links en rechts rijen veel niet te hoog groeiende “Japans sierkers” bomen die in ‘t voorjaar ’n bloemenfeest geven en in de zomer voor schaduw zorgen. Monteer in die bomen eventueel ’n permanente “kerstverlichting” voor de broodnodige sfeer.Maak er ’n prachtig levend, plezierig en lommerrijk pleintje van.Maak ook bij ’t LOP ’n terrasje voor de “ochtendkoffie” en voor als ’t mooi weer is.


Deel dit bericht!

Reacties

Cas Knook
11 september 2019

Wat groter 'dromen'..
Een (schuin) glas-overkapping met zonnepanelen(?) en eventuele andere door het energie(café) en energie-coöperatie i.o. gepromote mogelijkheden (demo's?)..
E.e.a. mogelijk gesponsord door lokale ondernemers (reclame)?

Meeting-Plaza?
Dan is een terras bij het LOP (mmv de andere horeca?) ook bij (het huidige) natte weer prettig ook voor studenten / huiswerk (begeleiding door ouderen)?
WiFi is reeds beschikbaar, glasvezel capaciteit mogelijk (bijna zeker).
Live-muziek?

Planten (in bakken) doen het ook onder glas goed.

Lege winkel ruimten: beschikbaar voor verhuur op dagbasis 'markt-plein' / infostands Energie Café & Coöperatie / Digi Café & Glasvezel / Repair center / Spelotheek / Exposities / .. ?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.