Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Doe mee aan onze fotowedstrijd en win!Ik doe mee!

Meteen als je op MaasBuren kijkt, zie je een grote buurtfoto. Tot nu toe zorgen de buurtverbinders hier voor, maar er zijn vast buurtgenoten die veel mooiere foto's maken dan wij! We zijn daarom op zoek naar jouw mooiste foto uit de buurt!

Wat zoeken we precies?

Graag foto's met mensen erop, en dan het liefst mensen die samen iets aan het doen zijn. Daar draait het immers om bij MaasBuren. Mensen die elkaar ontmoeten en samen dingen ondernemen. Maar heb je nu een prachtige foto gemaakt waarop je duidelijk kunt zien dat het om onze gemeente gaat en waar toevallig geen mensen opstaan, dan mag dat ook. Let op: als er mensen op je foto staan, dan is het goed om te weten dat we deze foto alleen mogen gebruiken als deze buiten  op een openbare plek is genomen of dat je toestemming hebt van de personen die erop voorkomen. (Anders krijgen we gedoe met de wet op de privacy)

Wat voor formaat moet de foto hebben?

Omdat de maat redelijk specifiek is (1600 x 320 pixels) zoeken we "liggende" foto's waarvan we een leuke uitsnede kunnen maken. Heb je een foto die precies op maat is, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig ;-) De kwaliteit is bij voorkeur zo hoog mogelijk. Het bestandstype is bij voorkeur JPG.

Wat kun je winnen?

Verschillende ondernemers hebben prijsjes ter beschikking gesteld! Zo kun je bijvoorbeeld een ijsbon winnen van ijssalon Clevers, een pakketje van de landwinkel de Mookerheide, een attentie van de supermarkt Plus Wim Voet of een verrassing van restaurant Dushi. En natuurlijk eeuwige roem op ons platform!

Hoe doe je mee?

Zet je foto op MaasBuren.nl! Je gaat hiervoor naar bericht toevoegen. Kies een mooie titel en vertel daarna waar de foto betrekking op heeft.  Kies voor het label: foto album. 

Alle foto's die de komende drie weken geplaatst worden doen mee aan de wedstrijd. Als jouw foto uitgekozen wordt, nemen wij persoonlijk contact met je op. 


Deel dit bericht!

Reacties

Petra Zwartjes
7 juni 2019

Ben benieuwd welke mooie plekjes we te zien krijgen uit onze gemeente

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.