Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Ambassadeurs aanleg glasvezel opgeleidAmbassadeurs Glasvezel aanleg opgeleid

Cas Knook (Glasvezel in onze gemeente) 16 maart 2019


Glasvezel Kabel, Glasvezel, Het 

Afgelopen maandagavond, 11 maart 2019, gaf Paul Kempen van Limburg Glasvezel in het Môks Café een training aan 25 vrijwillige ambassadeurs uit nagenoeg alle kernen van onze gemeente. En dat waren niet alleen mannen, ook enkele vrouwen wilden tot ambassadeur opgeleid worden. 

De bedoeling is dat alle adressen in onze gemeente in 2020 voorzien kunnen worden van een glasvezel aansluiting tegen een gelijkwaardig of zelfs goedkoper tarief als een gelijkwaardige maandprijs van de huidige aanbieders. 

We gebruiken steeds meer internet voor allerlei toepassingen. Dat gaat nu nog via verouderde leidingen. Glasvezel zorgt voor veel betere kwaliteit en snelheid van deze verbindingen.

Limburg Glasvezel is de merknaam van het onafhankelijke projectbureau Eising-Kempen BV dat reeds in ruim 16 (vnl Limburgse) gemeenten met partners glasvezel heeft laten aanleggen.

De ambassadeurs gaan de komende 3 maanden mensen enthousiast maken voor deze aansluiting. Want alleen als minimaal 30% van de adressen meedoet, zal Limburg Glasvezel ook in onze gemeente de aansluiting gaan regelen. 

Wil je meer weten wat het voor jou kan betekenen bezoek dan een van de informatieavonden in april! 

Vanaf april start de campagne en wordt er huis-aan-huis een info blad verspreid! Tevens zijn er 3 infoavonden: 3 april Plasmolen/Middelaar , 10 april Mook , 16 april Molenhoek!


U kunt hier ook op maasburen meer info vinden, groeperen of uw reactie (en hieronder) achter laten. U bent welkom!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.