Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Nader kennismaken met Marc Meerman, mede-eigenaar Dushi 2.0 (2018)Meer kennismaken met:

Marc Meerman

Mede-eigenaar van strandpaviljoen Dushi 2.0  

 

“Tattoos zijn van alle tijden en vormen een permanente versiering van het lichaam. Soms heeft het een betekenis, maar soms worden ze ook gewoon gezet omdat het mooi is.”

 

Lachend zegt Marc: “Dat geldt voor die van mij! Hoe ouder hoe gekker. ‘Gewoon gezet omdat het mooi is.’  Niks meer en niks minder. Ik ben er blij mee. Ingrid, mijn vriendin ook! Soms krijg ik er vragen over van gasten, dan willen ze weten wat de betekenis is. Daar heb ik dus geen tranentrekkend verhaal bij.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de eerste laten zetten, op mijn rechterarm. De initialen van mijn twee zoons, Dennis en Maik, daar is het mee begonnen, in zwart. Ik ben trots op mijn jongens. Daarom dus. Later heb ik er kleurige figuren omheen laten zetten. Nee, verder geen eerbetoon of speciale betekenis. Gewoon fleurig en kleurig. Haha. Zoals ik zelf ben!

 Een paar jaar geleden bracht ik twee armbanden mee uit Kenia. Mooie banden, leer met kleine gekleurde kraaltjes. Die gingen door gebruik slijten. Dat vond ik jammer. Toen bedacht ik om die motieven en kleuren als herinnering aan een fijne vakantie op mijn armen te laten tatoeëren. Een rechts en een links op mijn bovenarmen. En vervolgens heb ik nu links een hele mouw. Soms bedenk ik dat de rechter korte mouw ook maar een lange moet worden. Ja, ’t kost wat. Niet alleen geld, maar ook tijd en pijn.” Grinnikend: “Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Ik ben tevreden met het resultaat. Het hoort bij mij. Ik word er vrolijk van. En kijk eens hoe mooi ze zijn aangebracht. Schrijf er maar bij dat Tattoo Nicky uit Wijchen ze heeft gezet. Die verdient wel een complimentje. Ook voor het maken van de foto’s van mijn arm.”

 

‘Het lijkt hier wel altijd vakantie’

www.strandpaviljoendushi.nl in Plasmolen

Ook voor uw mooiste feest!