Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Vandaag start IkPas en ik doe mee!

Hanneke van Stokkom
6 maart 2019

Vorig jaar tipte mijn buurvrouw mij over het bestaan van IkPas. Het leek me een prima plan om daar eens aan mee te doen. Niet dat alcohol zo'n grote factor in mijn leven speelt, maar meer om me eens bewust te worden hoeveel ik nu eigenlijk dronk. Mijn man deed mee en het ging ons eigenlijk moeiteloos af. We zochten alternatieven voor ons borrelmoment op zondag en bij een etentje in een restaurant bleek dat ze ook daar na hadden gedacht over leuke alternatieve drankjes naast de gebruikelijke frisdrank. 

Toen ik gevraagd werd om dit jaar weer mee te doen en te helpen bij de promotie, heb ik dan ook meteen ja gezegd. Gewoon om eens bewust te kiezen voor een wat gezondere leefstijl.  En ook om weer eens een ruime maand niet na te hoeven denken wie er naar huis rijdt na een gezellige avond weg.

Als kind, was de periode tussen carnaval en pasen de vastentijd, en bewaarde ik al het snoep wat ik kreeg keurig in een trommeltje. Dat zal ik nu met de mij aangeboden wijntjes niet doen ;-) Al kan ik nu al wel uitzien naar een glas wijn op het terras in de zon straks. Ik wens iedereen die meedoet een goede tijd! 

Meer lezen over IkPas? Op MaasBuren staan veel verhalen en een mooie vlog van mede buurtbewoners  die ook meedoen!


Reacties

Gerie 10 maart 2019
Fluitje van een cent... :-)
Hanneke 10 maart 2019
Dank je Gerie, so far so good ;-) Jij ook succes!
Gerie 9 maart 2019
Succes weer Hanneke!
Bekijk meer nieuws in de buurt ยป