Menu

Nieuws:

Meld je nu aan voor onze wandeling van 3 maart!

Buurtverbinders MaasBuren
15 februari 2018

We kondigden het al eerder aan, binnenkort bestaat MaasBuren één jaar! Om dat te vieren organiseren we een jubileum wandeling waar iedereen gratis aan deel kan nemen.

Waneer en hoe laat?

Op zaterdag 3 maart om 14.00 verzamelen we ons op het parkeerterrein aan de Rijksweg in Plasmolen (tegenover Grano en het pannenkoekenhuis.)

Wat gaan we doen?

Lee Tonnaer van het boekje "Wandelen op en over het randje", heeft speciaal voor ons éénjarig bestaan een mooie wandeling gemaakt van 7 kilometer. Deze wandeling leidt langs de mooie gebieden van heuvels, water en dalen van onze omgeving. Theo van Brunschot kent dit gebied op zijn duimpje en vertelt samen ons met Lee  onderweg over de interessante dingen die we tegenkomen. Naar verwachting duurt de wandeling twee uur.

En als we klaar zijn?

Na afloop zouden wij het heel leuk vinden om samen met elkaar wat te drinken. We lopen daarom door naar café Malle Jan in Plasmolen om daar, op eigen kosten, nog een drankje te doen. Naar verwachting zijn we daar tussen 16.00 en 16.15 uur.

Wat kost het?

De wandeling kost je niets. Doelstelling van MaasBuren is dat zoveel mogelijk mensen elkaar leren kennen, dat we zichtbaar maken wat er allemaal al is en gebeurt, en alles en iedereen met elkaar verbinden. Daar past dit prima bij!

Een drankje doen is voor eigen kosten. En als je het leuk vindt kun je ter plekke het boekje van Lee met de hele wandeling kopen. Die beslaat in totaliteit 21 kilometer en loopt langs de randen van onze gemeente.

Schrijf je nu in!

Om enigszins te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vinden we het fijn als je je even inschrijft. Je doet dat via dit formulier. We zien je heel graag op 3 maart! 

Buurtverbinders Maasburen, Lee Tonnaer en Theo van Brunschot


Reacties

Buurtverbinders 1 maart 2018
De wandeling is iets aangepast zodat Theo van Brunschot wat meer van zijn mooie verhalen kan delen. De route is daarom niet meer alleen gebaseerd op de wandeling van Lee. Theo zorgt dat we wat meer door het bos kunnen lopen, zodat we sowieso minder last hebben van de kou . Al belooft het zaterdag weer een stuk warmer te worden. We zien jullie graag zaterdag!
Petra 11 februari 2018
Gaan we aan meedoen natuurlijk
Bekijk meer nieuws in de buurt »