Menu

Nieuws:

Lee Tonnaer uit Mook genomineerd voor beste raadslid van Nederland 2018

GERIE Land-Zijderveld
6 maart 2018

https://besteraadslid.nl/home/candidate/5a9dc8052213950001f6c00e.

Wij verrassen met deze nominatie Lee Tonnaer onze fractieleider. Hij is een sociaaldemocraat in hart en nieren. Onder zijn bezielende leiding is LOKAAL SOCIAAL Mook en Middelaar een bloeiende partij! Een prima vent, actief en open en hij praat helder. Hij is betrokken, leest en kent de stukken en gaat met inwoners in gesprek. Hij heeft het in de afgelopen periode goed gedaan in de gemeenteraad. Hij luistert, zoekt de verbinding met andere partijen en strijdt, als dat nodig is op het scherpst van de snede met open vizier en met respect voor de mening van anderen. Hij is eerlijk, blijft enthousiast, verbindt mensen en weet anderen te enthousiasmeren. Zijn devies: Niet zeuren, handen uit de mouwen is een voorbeeld voor velen.

Naast dat Lee gemeenteraadslid is, heeft hij onze gemeente tal van andere dorpse zaken waar hij zich persoonlijk voor inzet. Onder andere kunst, cultuur en zorg.

Natuurlijk wordt hij 21 maart weer gekozen! Dat wordt zijn laatste termijn als raadslid. Van harte gunnen wij hem de titel beste raadslid van Nederland! U ook? Hij verdient het!

Namens nog veel meer mensen, Karin Peters en Gerie van der Land-Zijderveld

Reacties

Wilma 8 maart 2018
En door naar de volgende ronde! Gefeliciteerd Lee!
Bekijk meer nieuws in de buurt »