Menu

Nieuws:

HopJob, dé app voor al uw huis-, tuin en keuken klussen!

Koen Matas
30 april 2018

Koen Matas, student International Business Management, kwam op het idee voor deze app omdat hij regelmatig onverwacht een paar uur tijd over had en dan graag diezelfde of de volgende dag een paar euro bij wilde verdienen. Een vast werkschema was lastig i.v.m. colleges en tentamens. Hij was dan op zoek naar een korte of kleine klus in de directe omgeving. Die waren nauwelijks te vinden en zo is min of meer het idee voor de HopJob app ontstaan.

Voor wie is de app? Vrijwel iedereen heeft in het dagelijks leven klusjes waar je zelf niet aan toekomt of geen zin in hebt en die toch een keer gedaan moeten worden. Deze klusjes kunnen simpelweg, elk uur van de dag, op HopJob worden geplaatst en hij of zij die behoefte heeft aan een betaalde klus meldt zich aan en de aanbieder kiest de persoon die het meest geschikt wordt geacht.

Wat voor klussen staan er op HopJob? Met name werkzaamheden waarvoor geen specifiek vakmanschap gevraagd wordt. Denk aan: de tuin bijhouden, ramen lappen, auto wassen, huishoudelijke klussen, computerproblemen verhelpen, vrijwilligerswerk enz.

Download gratis de HopJob app en neem de proef op de som! Of neem contact op met Koen via k.matas@hopjob.work

Reacties

Petra 15 mei 2018
Ga het bekijken ik ben benieuwd
Koen 15 mei 2018
Hartstikke bedankt Petra! Ik hoop je een keer op de app te zien!
Petra 15 mei 2018
Mooi initiatief Koen. Succes ermee en wie weet maak ik er graag een keer gebruik van
Bekijk meer nieuws in de buurt »