Menu

Nieuws:

Erfgoedfestival Gelderland zoekt jou!

Erik Dracht
16 mei 2018

OK, deze oproep (namens mijn dochter) is bedoeld voor mijn netwerk in Mook en Middelaar. Er zijn nog enkele teamspelers nodig uit deze gemeente voor het Spel zonder Grenzen! Doe mee en verdedig te eer van de regio! Zegt het voort, zegt het voort en geef je nog deze week op:

Opening erfgoedfestival Over Grenzen van Limburg
Deelnemers Spel zonder Grenzen gezocht

Op 23 mei gaat het erfgoedfestival Over Grenzen knallend van start op de markt in Arnhem met het Spel zonder Grenzen. Vanaf 13.00 uur gaan inwoners uit de vier kwartieren van het vroegere hertogdom Gelre de strijd aan op snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, strategisch inzicht en samenwerking.

Aan het Spel zonder Grenzen zullen in totaal acht teams deelnemen, uit elk kwartier de grootste en kleinste gemeente. Deelnemers voor het voormalig Overkwartier zijn de gemeente Roermond en de gemeente Mook-Middelaar. Voor het team uit de gemeente Mook Middelaar zijn we nog op zoek naar deelnemers. Ben jij sportief, houd je van sport en spel en lijkt het je leuk om deel te nemen aan het Spel zonder Grenzen? Geef je dan op via info@erfgoedfestival.nl.

Het Spel zonder Grenzen is de start van het Erfgoedfestival Over Grenzen dat van 23 mei t/m 22 juli plaatsvindt. Meer informatie over het festival op https://erfgoedfestival.nl/.

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »