Menu

Nieuws:

Dushi 2.0: Mooi op de muur

Marc & Richard Meerman & Simons, (Strandpaviljoen Dushi 2.0)
24 oktober 2018

Mooi op de muur

Na een seizoen van hard werken in ons strandpaviljoen, krijg ik nu wat meer tijd om te ontdekken hoe mooi en veelzijdig Plasmolen, Middelaar, Mook en Molenhoek is. ‘Onze’ Mookerplas, daar raak je niet op uitgekeken. Maar er is nog zoveel meer, kom ik steeds meer achter. Zo heb ik vandaag kennis gemaakt met Patricia Heijmen www.schilderijenenzo.nl uit Molenhoek en weet ik nu dat haar schilderij de ‘De meertjes Plasmolen’ is aangekocht door Stichting Jacques van Mourik. www.stichtingjacquesvanmourik.nl. En dat die stichting ervoor heeft gezorgd dat Plasmolen in 2009 is toegetreden tot Euro Art, de Europese Federatie van Kunstenaarsdorpen. Patricia is blij met die aankoop. En wij zijn blij met een schilderij van haar op onze muur!


Erg leuk dat in verschillende restaurants in Plasmolen werk van regionale kunstenaars te zien is. Ook wij geven kunstenaars uit de gemeente Mook en Middelaar en nabije regio, graag een podium. Sinds vanmorgen siert het schilderij van Patricia Heijmen, ‘Mooi Mook op de Maas,’ de muur in ons restaurant. Ook vanuit de serre goed te zien.

Vanaf 29 oktober zijn wij op donderdag vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend. Komt u eens kijken?Bianca Zwaans,

Bedrijfsleider/gastvrouw

www.strandpaviljoendushi.nl

‘Het lijkt hier wel altijd vakantie!’


Reacties

Petra 6 november 2018
Ook van binnen is onze omgeving dus mooi
Bekijk meer nieuws in de buurt »