Thema-avond Warmtepomp: wanneer wel, wanneer niet?

Energiecafé Mook en Middelaar

Details

Donderdag 2 november 2023 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Esdoornlaan 5, Molenhoek

Wanneer is een woning geschikt voor een warmtepomp en wanneer (nog) niet? Welk type warmtepomp kiest u dan? Veel van de vragen die onze energiecoaches krijgen gaan daar over. 

Tijdens onze thema-avond Warmtepompen, op donderdag 2 november, gaan we daar dieper op in. Het wordt een interactieve avond met veel ruimte voor vragen én een INKOOPACTIE. Er staan ook twee demo-modellen opgesteld en u kunt de leverancier daarvan alle vragen stellen.

U kunt uw vragen vooraf stellen aan . Die komen dan op 2 november zeker aan de orde.  

Wilt u weten of en hoe een warmtepomp bij uw woning past? Als u niet weet of uw woning er aan toe is, neem uw energieverbruik over 12 maanden mee, dan kunnen we vooraf of in de pauze voor u inschatten wat past en wat het u oplevert. Wilt u het eerder weten? Maak dan een afspraak met een van onze energiecoaches voor een huisbezoek. 

Deze thema-avond vindt plaats tijdens de Nationale Klimaatweek, een week met extra aandacht voor verduurzaming van uw woning. Het Energiecafé organiseert op zaterdag 4 november ook een Open Duurzame Huizenroute. U kunt huizen bezoeken van dorpsgenoten die al stappen hebben gezet om hun huis te verduurzamen.

..........
< Naar onze agenda
< Terug naar homepage Energiecafé

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer