Dorpsontbijt bij de plantjesmarkt voor de Koppel met muziek van Divers !

De Dörpskamer Middelaar en Plasmolen

Details

Zondag 18 juni 2023 van 10:00 tot 14:00 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 45, Middelaar

Zondag 18 juni houden we een gezellig dorpsontbijt op het terras van de Koppel in Middelaar van 10.00 tot 11.30 uur. De vrijwilligers van de vlinderwei houden van 10.00 uur tot 14.00 uur de jaarlijkse plantjesmarkt, waar ze zelf gekweekte plantjes verkopen (zoals vlinderplanten en makkelijke tuinplanten). De opbrengst wordt voor het onderhoud van de vlinderwei in Plasmolen gebruikt. Ger en Ad de imkers zullen alles uitleggen wat met ons bijenvolk te maken heeft. Van 10.30 uur tot 11.30 uur speelt Divers voor ons. Voor de kinderen staat er een springkussen. 

Opgeven voor het dorpsontbijt kan door te mailen naar of door te bellen met Kosien ten Haaf 0631764634. De kosten zijn voor volwassenen €12,50 en voor kinderen tot 12 jaar €6,00. Het ontbijt is in buffetvorm en bestaat uit brood, krentenbrood, suikerbrood, een ei gerecht, vleeswaren, koffie, thee, jus d’orange en melk. Bij slecht weer gaat het  toch door!  U kunt ook als (buurt) vereniging als groep opgeven en dan zorgen wij ervoor dat u bij elkaar komt te zitten. 

Ook als u alleen plantjes wilt kopen of meer wilt weten over imkers en bijen of van de muziekvereniging wilt genieten, bent u van harte welkom!

Graag tot ziens, de imkers en vrijwilligers Vlinderwei en Dörpskamer 

Waar
Middelaar, Plasmolen, Buiten onze gemeente

Reacties

Over de organisator

De Dörpskamer Middelaar en Plasmolen
De Dörpskamer van Middelaar en PlasmolenDe Dörpskamer in de Koppel in Middelaar is een ontmoetingsplaats voor alle bewoners van Middelaar...... Lees meer