Details

Vrijdag 26 mei 2023 van 09:00 tot 10:00 uur
Afgelopen

LAAT JE KIND GENIETEN VAN VERHALEN EN AVONTUREN!

Peuters zijn ontzettend nieuwsgierig en leergierig. Ze zijn op zoek naar nieuwe ervaringen en willen de wereld om hen heen ontdekken. Wat is er dan leuker dan samen verhalen te horen tijdens de voorleesochtenden in het Lees- en OntmoetingPunt (LOP)?

In samenwerking met KION wordt eenmaal per tien dagen een voorleesochtend georganiseerd voor peuters door de vrijwilligers van onze werkgroep Boeken: Adly, Helma, Lenny en Razia lezen in wisselende samenstelling op een leuke en interactieve manier voor. 

Tijdens onze voorleesochtenden krijgen peuters de kans om te luisteren naar verhalen over avonturen, dieren en fantasie. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht, taalvaardigheid en luistervaardigheden. Bovendien is het een gezellige en ontspannen manier om samen te zijn met andere kinderen en volwassenen.

Ieder kind is welkom
Wij willen graag dat elk kind zich welkom en gewaardeerd voelt. Daarom is de sfeer op onze voorleesochtenden relaxed en kindvriendelijk.

Wij stimuleren de peuters om actief mee te doen tijdens ons voorlezen. Er is ook tijd voor interactie en verkenning van andere peuter- en kleuterboeken in de kinderbibliotheek in het LOP.

De voorleesochtenden zijn ook een geweldige manier voor peuters om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren hoe ze in een groep kunnen samenwerken en hoe ze respectvol met elkaar om kunnen gaan. Bovendien zorgt de voorleesochtend voor een fijne band tussen kinderen en volwassenen.

Kom samen met je kind ook eens langs op onze voorleesochtenden en ontdek hoe leuk het is om samen verhalen te horen en nieuwe ervaringen op te doen! Wij geloven dat voorlezen een leven lang plezier kan zijn en daarom willen we graag ons steentje bijdragen aan de liefde voor boeken bij je kind.

Praktisch

 • De voorleesochtenden zijn van 9.00 tot 10.00 uur
 • Toegang is gratis
 • Geschikt voor alle peuters vanaf 2 jaar, onder begeleiding van één persoon 
 • Dinsdag 14 maart
  Vrijdag 31 maart
  Dinsdag 11 april
  Dinsdag 9 mei
  Vrijdag  26 mei

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer