Inloopavond werkzaamheden N271 Milsbeek-Plasmolen-Mook

Gemeente Mook en Middelaar

Details

Woensdag 8 februari 2023 van 18:30 tot 20:30 uur
Afgelopen
Van der Valk Hotel De Molenhoek
Rijksweg, Molenhoek, Nederland

Heijmans Infra heeft van Provincie Limburg opdracht gekregen om de reconstructiewerkzaamheden aan de N271 uit te voeren op het traject Milsbeek - Plasmolen - Mook. De uitvoering van dit project start op 27 februari en is naar verwachting eind oktober 2023 afgerond. Tijdens de Werkzaamheden is doorgaand verkeer en fietsverkeer langs het werkvak niet mogelijk. Voor doorgaand verkeer en fietsverkeer worden omleidingsroutes ingesteld. Er komt een tijdelijke weg voor direct aanwonenden, busdiensten en hulpdiensten.

Inloopavond op 8 februari

Op 8 februari organiseert Heijmans een inloopavond over dit project. Om vragen te stellen en meer te horen over de werkzaamheden, planning en fasering.

  • Locatie: Van der Valk ‘De Molenhoek’
  • Adres: Rijksweg 1 te Molenhoek
  • Datum: woensdag 8 februari 2023 tussen 18:30 uur en 20:30 uur

Werkzaamheden in het kort

Milsbeek – Plasmolen: Onderhoud aan het asfalt, inrichten van de weg volgens de huidige normen en treffen van voorzieningen om de verkeersveiligheid te vergroten.

Kern Plasmolen: In de kern komt een pleisterplaats (informatievoorziening met parkeerplaatsen) en maatregelen voor de oversteekbaarheid van langzaam verkeer. Aan beide kanten van de kern Plasmolen komen snelheidsremmers. De snelheid in Plasmolen wordt 50 km per uur.

Plasmolen – Mook: Er komt een twee-richtingen fietspad aan de Maaszijde van de weg. En: er wordt groot asfaltonderhoud gedaan. Langs het fietspad komt een nieuwe rij met bomen, zodat de laanstructuur blijft bestaan.

3 fases

Het project wordt in 3 fases uitgevoerd. Fase 1 start op 27 februari met het aanleggen van een tijdelijke weg langs het werkvak. Deze tijdelijke weg is uitsluitend ingericht voor direct aanwonenden, busdiensten en hulpdiensten. Heijmans begint met het trajectdeel tussen de Kortebaan (Milsbeek) en de Kiekenbergsebaan (Pannenkoekenrestaurant Plasmolen).

Bouwapp

Wilt u op de hoogte blijven? Download dan de Bouwapp via de QR-code of ga naar www.debouwapp.nl. In de Bouwapp communiceert Heijmans over de werkzaamheden en voortgang. Voor vragen kunt u terecht bij Omgevingsmanager Marcel Vrancken van Heijmans, via 06-29429816 of

Kijk voor meer informatie ook op https://www.limburg.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/provinciale-wegen/n271-milsbeek


Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen

Over de organisator

Gemeente Mook en Middelaar
Welkom op de pagina van de gemeente Mook en Middelaar.Wij willen als een van de kleinste gemeenten in Nederland een plek zijn, waar we me...... Lees meer