Opening foto-expositie Leo Harms

Dorpsraad Molenhoek

Details

Zondag 5 februari 2023 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen

"Hoewel ik al een fototoestel kreeg toen ik nog op de lagere school zat, ben ik pas serieus gaan fotograferen toen we kinderen kregen. Het werken in de doka vond ik zo leuk, dat ik me verder wilde bekwamen en heb me aangesloten bij een fotoclub. Daar heb ik veel geleerd van de andere leden.

Echte cursussen heb ik niet gevolgd, wel heb ik enkele workshops en mentoraten gevolgd en veel over de praktijk gelezen. Ook fototentoonstellingen bezoek ik regelmatig. Na de verhuizing naar Molenhoek ben ik lid geworden van de fotoclub Nijmegen, waar ik nog steeds lid van ben. Bij deze club doe ik mee met tentoonstellingen.

Echte thema’s heb ik niet, wel ben ik gefascineerd door spiegelingen en ritmes. De foto’s die in deze tentoonstelling hangen zijn onder andere gemaakt op vakantiereizen. Zo zijn er foto’s van Istanbul, Spanje en Portugal te zien, een echtpaar uit Syrië, living statues (Arnhem) en zomaar een jongen in een Nederlands publiek.  

Van dichterbij huis kunt u onder andere foto's zien van het interieur van het Jachtslot Mookerheide, de keersluis bij Heumen, het interieur van de Stevenkerk en van de kerk in de Molenstraat Nijmegen, het Romeinse masker en landschappen uit de Ooij-polder." - Leo Harms

  • U bent van harte welkom bij de opening van de fototentoonstelling van Leo op zondag 5 februari om 14 uur. 
  • Leo's foto's zullen in februari en maart in het LOP te bewonderen zijn.

__________
< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer