Samen de winter door. Elkaar helpen met energie besparen. Tips, trucs en tochtstrips op 19 november in 't Moks Café. Kom ook!

Energiecafé Mook en Middelaar

Details

Zaterdag 19 november 2022 van 13:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Groesbeekseweg 3, Mook

Weet u niet precies hoe u radiatorfolie of een tochtstrip aan kunt brengen? Of uw convectorput goed moet isoleren en optimaliseren? Of uw cv-ketel zuinig kunt inregelen?
Dat en vele andere kleine maatregelen laten we gewoon zien en doen we vóór. U ontvangt van ons uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Bewoners van Mook en Middelaar die ook andere dorpsgenoten daarbij willen helpen, stellen we energiebesparende producten beschikbaar. Zo komen we samen de winter door.

Als onderdeel van de landelijke actie "Samen de winter door" starten we op 19 november om 13.00 uur in 't Moks Café. Vanaf dat moment kun je terecht voor de meest eenvoudige en effectieve stappen voor energiebesparing; voor jezelf en om anderen te helpen. 

<  Naar de agenda van het Energiecafé
< Naar homepage van het Energiecafé

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer