Welk afval hoort in welke bak of zak? Check het bij het Afvalcafé

Dorpsraad Molenhoek

Details

Zaterdag 6 april 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 1de zaterdag tot en met 3 augustus 2024

NIEUW: Vanaf januari 2024 krijgen de vrijwilligers van het Afvalcafé extra hulp van twee afvalcoaches van de DAR. Zij hebben een speciaal Afvalspel ontwikkeld en u kunt ze alles vragen over het scheiden van afval.

Loop binnen bij het Afvalcafé in het LOP. De eerste zaterdag van de maand staan de 'afvalvrijwilligers' daar voor u klaar. Zij kunnen u precies vertellen wat in welke bak of zak moet. 

Door afval goed te scheiden is herbruikbaar afval beter te gebruiken en vermindert de hoeveelheid restafval. En het blijkt dat er in de grijze containers voor restafval nog veel afval zit dat we hadden kunnen scheiden. Wat stopt u eigenlijk in de grijze restafvalcontainer? En hoort dat eigenlijk niet in de groencontainer, bij het plastic of het oud papier?

Het Afvalcafé is alweer ruim een jaar iedere eerste zaterdag van de maand te vinden in het LOP. De voortrekkers van dit initiatief, Trudy Alders en Flory Poels-Huls blikken terug in dit artikel.
__________
< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer