Qi Gong in Molenhoek

Details

Woensdag 25 januari 2023 van 09:00 tot 10:00 uur
Afgelopen
Johan van Kleefstraat 12
Molenhoek, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 12 juli 2023

Qi Gong is een ‘sport’ die ervaren moet worden om te begrijpen wat het met je gezondheid doet. “De bewegingen die je lichaam maakt zijn rond, zacht en rustig. Mijn lichaam vindt dat fijn. Mijn geest ook. Yoga vond ik destijds ook fijn om te doen, maar Qi Gong geeft mij zo veel meer; de oefeningen heffen blokkades op, zo die er al zijn; laat energieën stromen en bevordert gezondheid. Nee, niet zweverig. Juist niet. Ik ervaar het als helend. Hilde is in staat mij steeds weer te verrassen met andere oefeningen. Ja, zeker, haar lessen zijn een aanrader. Qi Gong bevordert mijn welbevinden en vitaliteit. Het is niet leeftijdsgebonden. Ik kan het je van harte aanbevelen.” Aldus Corrie van Bloois die ruim 10 jaar in Molenhoek les volgt. 

Wil je weten of Qi Gong wat voor jouw gezondheid kan betekenen? Kom het ervaren. De lessen zijn op dinsdag 10.30 (Stiftveldje) en 19.00 (Johan van Kleefstraat 12), woensdag 9.00 (Stiftveldje) en zondag 9.30 in de kassen van Harry van Lent. 

Er zal aandacht zijn voor mensen met een chronische ziekte of die herstellend zijn van ziekte. Meld je aan bij Hilde op 024-3568498 of kijk op www.acupunctuurmolenhoek.nl. 

Waar
Molenhoek

Over de organisator

Hilde Desmet
Acupuncturist gespecialiseerd in oncologie en zwangerschapsbegeleiding en Qi Gong docent.... Lees meer