Details

Maandag 9 januari 2023 tussen 19:45 en 21:00
Over 4 weken
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 2de maandag tot en met 13 februari 2023

Welke maatregelen neemt u om energie te besparen als u comfortabel wilt wonen in een energiezuinig en duurzame woning? Gaat u voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Of begint u met eenvoudige keuzes, zoals plaatsen van tochtstrippen of uw oude vrieskast vervangen voor een zuinige variant? 

Vraag het de energiecoach; kom langs
Leg uw persoonlijke energievraag voor aan een van onze energiecoaches tijdens het inloopspreekuur. Energiecoaches van het Energiecafé helpen u bij het leren kennen van uw huis. In de agenda staan alle data, locaties en tijden van de inloopspreekuren.

Het Energiecafé kan huurders assisteren bij het bestellen van een tegoed bij de Woonwijzerwinkel. Die actie is tot nader order verlengd.

Onze energiecoaches kunnen ook bij u thuis kijken hoe en waar u nog meer kunt besparen. Of u nu aan het begin staat met het verduurzamen van uw woning of al verschillende energiebesparende oplossingen hebt toegepast. Op de website leest u meer over onze energiecoaches en hoe u een afspraak maakt.

Samen voor DuurzaaMM - het Energiecafé doet mee
..........
< Naar de agenda van het Energiecafé.
< Terug naar homepage Energiecafé.

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer