Details

Donderdag 2 december 2021 tussen 18:15 en 19:30
Afgelopen
Groesbeekseweg 3, Mook

> AFGELAST < Welke maatregelen neemt u om energie te besparen als u comfortabel wilt wonen in een energiezuinig en duurzame woning? Gaat u voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Of begint u met eenvoudige keuzes, zoals plaatsen van tochtstrippen of uw oude vrieskast vervangen voor een zuinige variant? 

Vraag het de energiecoach; kom langs
Leg uw persoonlijke energievraag voor aan een van onze energiecoaches tijdens het inloopspreekuur. Energiecoaches van het Energiecafé helpen u bij het leren kennen van uw huis. In de agenda staan alle data, locaties en tijden van de inloopspreekuren.

Onze energiecoaches kunnen ook bij u thuis kijken hoe en waar u nog meer kunt besparen. Of u nu aan het begin staat met het verduurzamen van uw woning of al verschillende energiebesparende oplossingen hebt toegepast. Op de website leest u meer over onze energiecoaches en hoe u een afspraak maakt.

Samen voor DuurzaaMM - het Energiecafé doet mee
..........
< Naar de agenda van het Energiecafé.
< Terug naar homepage Energiecafé.

Waar
Mook

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer