De winst van eenvoudige energiebesparingen - presentatie door Rick van de Westelaken

Energiecafé Mook en Middelaar

Details

Woensdag 3 november 2021 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Groesbeekseweg 3, Mook

Er zijn allerlei dingen die u kunt doen om energie te besparen: isoleren, het vervangen van enkel of dubbel glas, zonnepanelen aanschaffen of een warmtepomp. Maar ook eenvoudige en goedkope keuzes besparen energie en leveren winst op voor portemonnee en milieu.

Rick van de Westelaken vertelt u tijdens zijn presentatie hoe hij energiebesparingen heeft doorgevoerd in zijn eigen woning: Wat werkt goed en wat is onzin? En hoe kunt u daarmee uw voordeel doen. Dit mag u niet missen!

Rick is in het dagelijks leven werkzaam als ict’er. In zijn vrije tijd laat hij zich horen op het populaire Youtube-kanaal Ketel Klets, waar hij de kijkers op geheel eigen wijze bijpraat over energiezaken.

Energiecafé = Klimaatsupporter
Of we nu grote of kleine stappen zetten, bij Energiecafé Mook en Middelaar zijn wij ervan overtuigd dat alle beetjes helpen en dat we ons daar samen sterk voor moeten maken. Daarom zijn wij supporter van de Nationale Klimaatweek en organiseren we tijdens de Klimaatweek een aantal leuke en interessante activiteiten, zoals een duurzame huizenroute en een boeiende presentatie over de winst van eenvoudige energiebesparingen. Doet u ook mee?

  • Inloop vanaf 19.30 uur
  • Denk eraan uw coronatoegangsbewijs (QR-code) en identificatiebewijs mee te nemen
  • De presentatie start om 20.00 uur

……….

< Naar de agenda van het Energiecafé.
< Terug naar homepage Energiecafé.

Waar
Mook

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer