Alle activiteiten van de Vierdaagseweek te volgen bij GL8

GL8 - Omroep in Mook en Middelaar & Heumen

Details

Donderdag 22 juli 2021 tussen 09:00 en 23:00
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 23 juli 2021

Omroep GL8 en RN7 doen dit jaar verslag van alle activiteiten die in de regio worden georganiseerd tijdens de De Vierdaagseweek. Samen produceren zij ruim 90 uur live welke te volgen is via TV, radio en de online livestream. . Op deze manier zal de derde week van juli niet onopgemerkt voorbijgaan. Ronald Peters, stationmanager GL8: “De Vierdaagse is belangrijk voor de hele regio; het is niet zomaar een wandelmars, het is een gevoel! We willen er voor zorgen dat we dát gevoel dit jaar niet verloren laten gaan.”

Met een klassiek busje rijden ze op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur de route die de wandelaars normaliter ook lopen. Onderweg wordt stilgestaan bij markante stops, ontmoeten ze lopers die voor een goed doel meelopen en spreken ze met de mensen die er ieder jaar weer voor zorgen dat het evenement zo'n groot een succes is. In de avonduren zal met live muziek de sfeer van de Vierdaagsefeesten te beluisteren zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van GL8.

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Buiten onze gemeente

Over de organisator

GL8 - Omroep in Mook en Middelaar & Heumen
GL8, de lokale omroep door enthousiaste vrijwilligers die programma's voor radio, (tekst-) tv en website maken. We publiceren ook via soc...... Lees meer