Doe mee aan de wandelchallenge van 30 dagen!

Buurtverbinders Maasburen

Details
Woensdag 13 januari 2021 tussen 00:00 en 23:59
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 7 februari 2021

Nieuwjaar met nieuwe kansen om actief te beginnen door mee te doen met de wandelchallenge van 30 dagen. Ieder vanuit zijn eigen huis en buurt maar toch samen verbonden door het doel waar je naar toe wilt lopen. Liefst iedere dag. 

Wil je het Pieterpad (500km) meelopen, of naar Rome (1600km), of wil je meelopen naar Santiago de Compostella (2600km). Je loopt deze afstand niet alleen maar je bent verbonden met 15 andere personen.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Je schrijft je in door te mailen naar .. Zijn er 15 inschrijvingen dan krijg je vanuit de organisatie bericht wie er in jouw groep zitten en wordt met deze personen een groepsapp gemaakt. 

Er wordt een startdatum afgesproken en vanaf die dag gaat de challenge in.. Je registreert iedere dag hoeveel kilometer je hebt gelopen en geeft deze door aan de contactpersoon van jouw groep. Deze contactpersoon geeft twee keer per week de stand van de gelopen kilometers van de gehele groep door aan de organisatie. Vanuit de organisatie krijg je te zien en te horen hoever de groep is.

Hoeveel loopkilometers wordt er van je verwacht? 

Loop je het Pieterpad dan is dat gemiddeld 2 km per dag, voor Rome 4 km en voor Santiago 6 km per dag. Op de site van het Beweegcollectief Mook en Middelaar worden alle groepen weergegeven en zie je hoe ver jouw groep ten opzichte van de ander groep staat. Zo kan het een prestatietocht worden maar ook een wedstrijd.

Iedereen mag mee doen, geef wel aan voor welke afstandsgroep je je wilt inschrijven. Daag je buren, familie en kennissen uit om mee te doen, je mag als individu maar ook met een eigen selecte groep meedoen.

Groepen kunnen van start tot 25 januari, tot 20 januari mag je inschrijven.

Gezellig als je iedereen aan de wandel ziet en elkaar kan groeten, dat is pas een goed voornemen!. Voor meer info: kijk op de site van het Beweegcollectief Mook en Middelaar 

Een idee van de beweegcoach van Mook en Middelaar,  Kwiek Actieve Leefstijl, Fit& Fun Heumen én studenten HAN en ROC en door de seniorsportverenigingen uit jouw gemeente.

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Buiten onze gemeente
Over de organisator
Buurtverbinders Maasburen
Maasburen heeft 6 vrijwillige buurtverbinders afkomstig uit alle kernen. Zij willen bijdragen aan meer onderlinge betrokkenheid en verbin...... Lees meer