Write for Rights - vraag je schrijfpakket aan!

Dorpsraad Molenhoek

Details
Maandag 30 november 2020 tussen 00:00 en 23:59
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 10 december 2020

Tot en met 10 december kunt u kosteloos een schrijfpakket aanvragen. Schrijf een brief of kaart en verander een leven!

Rond 10 december, de International Dag van de Rechten van de Mens, houdt Amnesty weer de jaarlijkse schrijfactie. We komen samen in actie en schrijven dan brieven en kaarten voor mensen die gediscrimineerd worden om wie ze zijn, vastzitten om hun mening of gemarteld worden om wat ze geloven. 

Dit jaar niet op locatie, maar vanuit huis: vraag uw schrijfpakket aan
Vanwege het coronavirus organiseren we deze schrijfactie anders dan voorgaande jaren. Er zijn schrijfpakketjes beschikbaar waarmee u thuis aan de slag kunnen. In een schrijfpakket zitten voorbeeldbrieven, postkaarten, briefpapier, een pen en verder alle informatie die u nodig heeft. 

Als u een (gratis) schrijfpakket wilt ontvangen stuurt u een mail naar . Vermeld in de mail uw naam en adres en het pakket wordt vervolgens bij u thuisbezorgd.

Het is mogelijk de geschreven brieven en kaarten zelf te frankeren en te versturen maar ze kunnen ook ingeleverd worden voor gezamenlijke verzending, in de informatie bij de pakketjes staat hier meer over.

Online meedoen kan ook
U kunt ook online meedoen met de actie. Of via de website van Amnesty het schrijfpakket downloaden: www.amnesty.nl

Ieder jaar grijpen honderdduizenden mensen wereldwijd de pen om te schrijven naar presidenten, ministers en koningen én gevangenen. De stapels brieven en kaarten blijken vaak van enorme waarde: onrecht wordt aan de kaak gesteld, mensen voelen zich gesteund en gevangenen komen vrij. 

Doe ook mee. of onderteken een brief via de website.
__________

< terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen
Over de organisator
Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer