Online thuisbingo van Café Kanaalzicht op GL8

GL8 - Omroep in Mook en Middelaar & Heumen

Details
Zaterdag 28 november 2020 tussen 20:00 en 23:00
Afgelopen

Momenteel kunnen er vanwege het coronavirus helaas maar weinig activiteiten en evenementen in de gemeente Heumen plaatsvinden. Café Kanaalzicht in Heumen wil in deze periode niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist kijken welke mogelijkheden er wél zijn om iets leuks te organiseren voor de inwoners van de gemeente.

Zaterdag 28 november a.s. organiseert Café Kanaalzicht vanaf 20:00 uur een online, interactieve en avondvullende thuisbingo. Deze thuisbingo is voor iedereen in de gemeente Heumen én daarbuiten. Vier bingorondes, waarbij er elke ronde meerdere schitterende prijzen zijn te winnen. Tijdens deze avond komen er verschillende prominente figuren uit de gemeente Heumen voorbij en kan iedereen genieten van gezellig, interactief en avondvullend entertainment, gewoon in de huiskamer.

De bingokaarten kosten 12,- (voor 4 rondes). Daarnaast kunnen er ook nog verschillende borrelboxen bestellen met versnaperingen om de avond compleet te maken. De bingokaarten en borrelboxen kunnen HIER besteld worden. De bingo kan gevolgd worden op een smartphone, tablet, computer, laptop, of je streamt natuurlijk naar de tv.

De interactieve en avondvullende thuisbingo zal te volgen zijn op GL8 TV.
Een gezellig avondje entertainment met diverse optredens. Dus ook als je niet met de bingo meedoet is het leuk om te kijken.
Volgens Peter Smulders worden de kijkers en de prijswinnaars echt verrast. “Je moet het gezien hebben”.

GL8 TV is te zien via Caiway kanaal 12, KPN kanaal 1322 en Ziggo kanaal 36/348.

Waar
Buiten onze gemeente
Over de organisator
GL8 - Omroep in Mook en Middelaar & Heumen
GL8, de lokale omroep door enthousiaste vrijwilligers die programma's voor radio, (tekst-) tv en website maken. We publiceren ook via soc...... Lees meer