De Grote online Dorpen Pubquiz!

Buurtverbinders Maasburen

Details
Vrijdag 30 oktober 2020 tussen 20:00 en 21:30
Over 4 dagen

Heb je zin om lekker vanuit huis op vrijdagavond 30 oktober 20.00 uur met andere dorpsgenoten een pubquiz te spelen over Mook, Middelaar, Plasmolen en Molenhoek? Je bent van harte welkom om mee te doen!

Hoe?

Door een klik op de blauwe knop Inschrijven kun je je aanmelden met het formulier.Alleen dan krijg je van ons de juiste link naar de online videosessie voorvrijdagavond. Het wijst zich zelf. Je kunt alléén spelen of een ‘coronaproof’ teamvormen samen met maximaal drie familieleden, vrienden of buren. Vragen gaan over onze mooie gemeente en het dorp waarin je woont. We spelen een paar rondes. De winnaar krijgt naast de eeuwige roem ook nog een kleine prijs. Alle reden om mee te doen dus en er een gezellige avond van te maken in deze stille coronatijd.

Waarom we dit organiseren?

MaasBuren is dit jaar drie jaar in de lucht. En er zijn inmiddels heel veel mensen die het kennen en gebruiken. Om dat te vieren hadden we een ontmoetingsactiviteit in gedachten, maar dat gaat vanwege Corona niet lukken. We hebben daarom dit online alternatief bedacht. Je bent van harte welkom om mee te doen. Heel leuk om je dan te ontmoeten!

Let op: Om mee te doen vragen we je jezelf aan te melden via het formulier. (Klik op de blauwe knop: inschrijven) Alleen dan krijg je van ons de juiste link naar de online videosessie. Leuk om je dan te leren kennen!

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen
Over de organisator
Buurtverbinders Maasburen
Maasburen heeft 6 vrijwillige buurtverbinders afkomstig uit alle kernen. Zij willen het gebruik van de Maasburen website bevorderen en zo...... Lees meer