Donderdagmiddag 14.00 uur; Te voet met boswachter Ellen

Natuurmonumenten Rijk van Nijmegen

Details

Donderdag 2 april 2020 van 14:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Zevendalseweg
Plasmolen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 1 juni 2020

Vanwege het succes van afgelopen donderdag gaat boswachter Ellen ook komende donderdagmiddag om 14.00 uur weer een wandeling maken in het Rijk van Nijmegen. En je kunt daar bij zijn!

Vele mensen kunnen door de huidige omstandigheden niet meer naar buiten. Om die mensen toch van de lente te laten genieten wandelt Boswachter Ellen, zolang de corona-maatregelen, duren iedere donderdagmiddag eens stukje in een van haar natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen. Onderweg zal ze af en toe iets vertellen over wat je ziet, maar het is ook gewoon genieten van de beginnende lente en de zon.

Vanaf 14.00 uur zal Ellen live op de facebookgroup Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen (https://www.facebook.com/groups/NMrijkvannijmegen/) een wandeling gaan maken. Wandel je vanaf de computer met haar mee? Als je vragen hebt kun je die live stellen en zal ze er een antwoord op geven.

Uiteraard loopt Ellen alleen, dus er kunnen geen mensen meewandelen. Ga naar Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen (https://www.facebook.com/groups/NMrijkvannijmegen/) wordt lid van de groep en wandel donderdag mee!

(foto: Pauline van Marle)


Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Buiten onze gemeente

Over de organisator

Natuurmonumenten Rijk van Nijmegen
Welkom bij Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen. Wij hebben diverse natuurgebieden voor onze leden in eigendom en beheer. Heumensoor...... Lees meer