Focus Actueel

Details

Zaterdag 7 maart 2020 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Sluisweg 18c
Malden, Nederland

In het weekend is er veel ruimte voor nieuws en actualiteiten bij GL8. Op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is het tijd voor het nieuws- en actualiteitenprogramma ‘Focus Actueel’. Interviews met gasten uit gemeente Heumen en gemeente Mook en Middelaar, in onze studio of op locatie. 

Aankomende zaterdag 7 maart kunt u naast activiteitenagenda's en kort nieuws uit de gemeentes onder andere uitkijken naar een Energiedebat met Stank Brinkhof, raadslid in gemeente Mook en Middelaar en Ad Huijsmans, bestuurslid van Stichting Duurzaam Mook en Middelaar. Ook zal Ineke Gijsenbergh zich voorstellen als de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks in Heumen. 

Henny Willemsen vertelt alles over het coöperatieve PostCodeRoos-project in de gemeente Heumen en Carin Janssen praat ons bij over Enzyme Energy, een Molenhoeks bedrijf gericht op onderzoek en ontwikkeling op het gebied van natuurlijke brandstoffen en natuurlijke energiebronnen.

Stem uw radio aankomende zaterdag om 10.00 uur dus af op Radio GL8, te vinden op 106.2 FM in de ether, 93.1 op de kabel, of op uw televisie op kanaal 12 (Caiway), kanaal 1322 (KPN) of kanaal 36 of 348 (Ziggo). Zondag is er om 10.00 uur tevens een herhaling te beluisteren op deze kanalen en losse interviews zijn na afloop van de uitzending te beluisteren via https://soundcloud.com/gl8-media.

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u vrijwilliger worden? Of heeft u een onderwerp voor in de uitzending? Neem dan contact op met of telefonisch via 024-3881808.

Waar
Buiten onze gemeente

Over de organisator

Henry van der Burgt
Henry heeft nog niets over zichzelf geschreven.