Digicafé - Coronaproof

Dorpsraad Molenhoek

Details
Zaterdag 26 september 2020 tussen 10:30 en 12:00
Over 4 dagen

NU OOK: hulp bij het installeren van de app 'CoronaMelder'.

De digitale wereld is overal. Mobiel, tablet en laptop zijn niet meer uit  ons leven weg te denken. Maar hoe werkt dit u nu precies?

Het Digicafé is een ontmoetingsplek en vraagbaak waar dorpsgenoten terecht kunnen met vragen over het werken met laptop, tablet en telefoon. Denk  aan het installeren en werk met apps, internetbankieren, het downloaden van documenten en boeken of beeldbellen met kinderen en kleinkinderen. 

Coronaproof
Het Digicafé is een tijd dicht geweest wegens corona. We hebben onze werkwijze aangepast en zijn weer heel graag bereid u (veilig) te helpen…

…en we helpen u óók graag met installeren van de nieuwe app ‘CoronaMelder' op uw telefoon. CoronaMelder stuurt u een bericht als u in de buurt bent geweest van iemand die besmet is met het coronavirus. Ook geeft de app advies over wat u dan het beste kunt doen.
Informatie over de app CoronaMelder vindt u op de website van de rijksoverheid: coronamelder.nl. Ook kun u een filmpje bekijken op Youtube.

Praktisch

  • Vrije inloop. De gastvrouw of -heer ontvangt u en verwijst u naar een van de vrijwilligers.
  • Bij de ontvangst en hulp in het LOP volgen wij (en u) de coronaregels. Daarom kan het zijn dat u even moet wachten voor u aan de beurt bent. Wij vragen uw begrip daarvoor.
  • Komt u voor de installatie van de CoronaMelder app? Neem dan uw opgeladen telefoon mee. Zijn uw telefoon en App Store beveiligd met een code of wachtwoord, zorg dan dat u de codes weet (of meeneemt).

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek
Over de organisator
Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer