Open huis Mookerhof en Mookerplein

ZZG zorggroep

Details
Vrijdag 14 februari 2020 tussen 14:00 en 17:00
Afgelopen
Koningin Julianastraat
Mook, Nederland

Mookerhof en Mookerplein zijn twee nieuwe woonlocaties van ZZG zorggroep voor ouderen in Mook die zorg nodig hebben. In Mookerhof komen mensen met dementie te wonen. Mookerplein is voor mensen met lichamelijke achteruitgang. Zij wonen daar zelfstandig en ontvangen zorg en ondersteuning van ZZG. De gezamenlijke tuinkamer is een plek voor ontmoeting. Niet alleen voor de bewoners, maar voor iedereen in de gemeente. Op 19 februari verhuizen de eerste bewoners naar hun nieuwe appartement. 

Op vrijdag 14 februari openen we onze deuren voor bewoners, familie, vrienden, buren en alle andere geƏnteresseerden. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen tussen 14.00 en 17.00 uur. We leiden u graag rond door de gebouwen. Ook maakt u kennis met medewerkers en diverse samenwerkingspartners. U kunt gewoon binnenlopen, de koffie en thee staan klaar. Graag tot dan! 

T/m uiterlijk 21 februari is de Groesbeekseweg in Mook vanaf de Rijksweg t/m Koningin Julianastraat afgesloten. Volg de omleidingsroute. U kunt tijdens het open huis naar binnen via de ingang aan de Koningin Julianastraat/Prinses Amaliahof.

Waar
Mook
Over de organisator
ZZG zorggroep
ZZG zorggroep heeft nog niets over zichzelf geschreven.