Oud en Nieuw collectief vieren in 2020

Details

Vrijdag 4 oktober 2019 van 09:00 tot 23:00 uur
Afgelopen
Heumensebaan
Molenhoek, Nederland

De gehele column die bij deze activiteit hoort staat bij berichten. Leest u dat eerst? 03 oktober geplaats onder JM Ganesha


Dit jaar ga ik een petitie in mijn buurt houden, wie zit er eigenlijk op het klassieke Oud en Nieuw te wachten? Kan het niet collectief gevierd worden? Mijn buurt is de Heumensebaan Molenhoek, het zou in het Lierdal collectief kunnen, misschien kan de sportschool een paar uurtjes open, om te sporten ja aan DEN BAR. Mensen komen even samen dat noemen we verbinding der buurt, drinken wat wensen elkander een goed jaar, behalve onze vijanden natuurlijk. Alleenstaande hebben een plek om naar toe te gaan, zitten niet alleen, de dieren worden meer gespaard en volgens mij is het dan vele malen gezelliger dan nu iedereen individueel of met zijn eigen cluppie maar wat doet. 

Ik ga een petitie houden hier in de buurt en bij animo toch eens met de burgervader in conclaaf of we ook hier in de grote metropool Molenhoek smeltkroes van vele culturen, na New York en Milaan komende.....met de vraag of het niet anders kan waar de nieuwe behoeften liggen.


U kunt mij mailen      indien u in mijn buurt woont, of indien u denkt; dat wil ik  ook wel. Zegt u mij in die mail; uit hoeveel mensen uw gezin bestaat en hoeveel van u gezinsleden het eens zijn met een collectief vieren en in welke straat u woont. 

Waar
Molenhoek

Over de organisator

JM Ganesha
JM heeft nog niets over zichzelf geschreven.