Blauwe Salon

Details

Zondag 30 december 2018 van 12:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Rijksweg 95
Mook, Nederland

Een wintermiddag met kunst en bezinning in Mook


De Blauwe Salon gaat op 30 december 2018 een nieuwe fase in.We bieden vanaf dan regelmatig een inspirerende middag aan met een natuurwandeling (in stilte), een workshop, een optreden, en tenslotte een jamsessie met gesproken woord en muziek.


In het prachtige Mook, dat ligt tussen de Maas en de Mookerheide, verzamelen we de 30e december om 12 uur voor de stiltewandeling waarvan de entree schenken aan de Walk of Wisdom. Wil je hieraan meedoen, geef je dan nu al op want het maximaal aantal deelnemers is 20 mensen.Je ontvangt een aanmeldingsmail met de gegevens over het startpunt en andere handige weetjes.deblauwesalon at gmail.com


Om 14 uur begint de schrijfworkshop in Café de Schans aan de Rijksweg 95 waar men de leestafel voor ons klaar heeft staan. De workshop wordt ondersteund door schrijverscollectief de Schrijfwijzen. Bij veel aanmeldingen worden er twee groepen gemaakt.


Om 15 uur verhuizen we naar een fijne zaal (met piano!) die Café de Schans heeft ingericht voor ons podiumprogramma met Mark Schilders en Marjolein Pieks met aansluitend een jamsessie. Deze duurt tot een uur of 16.30 uur.


Deelname aan de wandeling en schrijfworkshop kost in combinatie met het podiumprogramma in Café De Schans 10 euro. Wil je een onderdeel apart bezoeken, zoals bijvoorbeeld alleen het podiumprogramma of de wandeling, dan betaal je 5 euro.

Voor wie meedoet aan de wandeling steunt daarmee meteen de pelgrimsorganisatie Walk of Wisdom www.walkofwisdom.org


De Blauwe Salon maakt geen gebruik van subsidies of sponsorgelden en is een initiatief van Stichting Poëtisch.


Graag tot 30 december!


Over de organisator

Marjolein Pieks
Raadslid namens PvdA Lokaal Sociaal, artiest, schrijver, natuurfreak, idealist, muzikant, dromer, theatermaker, docent creatief schrijven dichter, Moks Mokkel, redacteur, dierenfan... Lees meer