Details

Donderdag 1 november 2018 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Esdoornlaan 5, Molenhoek

Energiecafé Molenhoek nodigt je uit voor alweer het 4e café dit jaar, dit keer over isolatie. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 1 november van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in De Wieken (Esdoornlaan 5, Molenhoek).

Via Buurkracht hebben we Marloes Bosman van Nibag bereid gevonden een presentatie te geven over de verschillende vormen van isolatie. Deze avond gaat over vloer-, gevel- en dakisolatie. In een van de volgende cafés zal worden ingegaan op glasisolatie.

We hebben aan deze avond gelijk een collectieve isolatie inkoopactie gekoppeld. Daarvoor is een selectieproces gestart om te komen tot een geschikte leverancier. Ons kernteam zal kort het selectieproces kort toelichten en de gekozen leverancier voorstellen.

Na de presentatie van Marloes Bosman zal de gekozen leverancier een presentatie geven over hun producten en diensten. Na de pauze kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij de leverancier. Alle vragen kunnen daar worden beantwoord. Ook kan ter plekke een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.

Na een succesvolle zonnepanelen actie (200 uitgebrachte offertes!) start Energiecafé dus een tweede actie, ook weer door bewoners voor bewoners. We helpen hiermee onze bewoners met het verduurzamen van hun woning. Dat draagt bij aan het Klimaatakkoord, maar levert ook geld en comfort op.

Aanmelding is niet nodig en deelname is gratis.

Tot donderdag 1 november!

Over de organisator

Energiecafé Mook en Middelaar
Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze en...... Lees meer